T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KAHRAMANMARAŞ / ONİKİŞUBAT - Kahramanmaraş Batıpark Özel Eğitim Uygulama Okulu III. Kademe

Eyl

Teknoloji ve Tasarım Öğretmeni Şenda ÇİMEN TUTAK öğretmenimiz, emekli oldu. Okul idaresi ve öğretmenlerimiz olarak veda etmek ve kendisine plaket vermek üzere buluştuk.

Öğretmenimize bundan sonraki yaşamında mutluluklar diliyor; okulumuza ve öğrencilerimize kattığı değerler için teşekkür ediyoruz.

Eyl

Okulumuzdan ayrılan Atahan AKMAN öğretmenimize yeni görev yerinde ve bundan sonraki hayatında sağlık, huzur ve başarılar dileriz.

Eyl

2023 - 2024 Eğitim - Öğretim Yılı Sene Başı Öğretmenler Kurulu toplantısı, Okul Müdürümüz Feramuz DEMİR başkanlığında, müdür yardımcılarımız Cuma KURT ve Özlem ABDURRAHMANOĞULLARI ve tüm öğretmenlerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.

Ağu

Okul Müdürümüz Feramuz DEMİR ve personellerimiz, 125.Yıl Özel Eğitim Meslek Okulu'na yeni atanan kıymetli Okul Müdürü Ahmet BÜLBÜL'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Yeni görev yerinde başarılarının devamını dileriz.

Ağu

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, İstiklâl Savaşımızın tüm kahramanlarını, şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz.

Büyük Zaferin 101. Yıl Dönümü Kutlu Olsun!

Tem

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde darbe girişimine karşı, bayrak aşkıyla yüreğini ortaya koyarak vatanına ve bayrağına sahip çıkan bütün şehit ve gazilerimizi bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz.

Haz

Okulumuzda Orta -Ağır düzey İlçe Zümre Başkanları Toplantısı, eğitim öğretim faaliyetlerini planlamak üzere 22/06/2023 Perşembe günü internet ortamında zoom üzerinden gerçekleştirilmiştir. Toplantıya Özel Eğitim İlçe Zümre Başkanı Erkan KAVAK ve Gözlemci Müdür Yardımcısı Özlem ABDURRAHMANOĞULLARI katılmıştır.

Haz

Okulumuzda yöneticilerimiz ve öğretmenlerimizle birlikte kahvaltı etkinliği düzenlendi. Etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuzda yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz, velilerimiz ve kıymetli misafirlerimizle birlikte yemek etkinliği düzenlendi. Bu etkinliği düzenleyerek öğrencilerimizin güzel bir gün geçirmelerini sağlayan emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun!

May

10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla Büyükşehir Belediyesi tarafından Menzelet Mesire Alanında düzenlenen  piknik etkinliğine, okulumuz öğrencileri, öğretmen ve velilerimiz ile birlikte biz de katıldık. Düzenlenen etkinlikte öğrencilerimiz, müzik eşliğinde gönüllerince doyasıya eğlendiler. Etkinliği düzenleyen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yetkililerine, okulumuz öğrencileri adına teşekkür ederiz.

May

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023 tarihinde 11 ili etkileyen deprem nedeni ile Bakanlığımızca diğer illerden geçici görevlendirme ile Batıpark Çadırkent Alanında görevlendirilen özel eğitim ve rehber öğretmenlerimiz, okulumuza ziyarette bulundular.

May

Okulumuz idaresi,Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023 tarihinde 11 ili etkileyen deprem nedeni ile Bakanlığımızca diğer illerden okulumuza Özel Eğitim ve Rehber öğretmeni olarak görevlendirilen öğretmenlerimiz için tanışma ve kaynaşma kahvaltı programı düzenledi.