T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KAHRAMANMARAŞ / ONİKİŞUBAT - Kahramanmaraş Batıpark Özel Eğitim Uygulama Okulu III. Kademe

Nis

Okul Müdürümüz Adem ÇALOĞLU önderliğinde, rehber öğretmenimiz ve özel eğitim öğretmenlerimizle birlikte öğretmen-veli iletişimini sağlamak ve işbirliğini artırmak amacıyla velilere ev ziyareti yapıldı.

Göstermiş oldukları yakın ilgi ve alaka için kıymetli velilerimize, teşekkür ederiz.

Nis

´´Otizmi Fark Et Kabul Et Bizimle Yürü´´sloganıyla yapılan yürüyüşe okulumuz öğrencilerinden Ökkeş DURSUN,Galip Gökberk YILIŞIN,İlyas SEÇGİN ile katıldık.Öğrencilerimizin programa katılmasınını sağlayan öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

Ock

27 Aralık Çarşamba günü Clarion Otelde düzenlenen törende Kahramanmaraş Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Okulumuza Beyaz Bayrak ve Beslenme Dostu okul sertifikası verildi.

KAHRAMANMARAŞ-Mart ayında yapılan incelemelerde hem “BEYAZ BAYRAK” hem de “BESLENME DOSTU OKUL” sertifikası almayı hak eden okulumuza Beyaz Bayrak ve Beslenme Dostu okul sertifikaları  Clarion Otelde düzenlenen  programda Sayın Valimizin ve İl Milli Eğitim Müdürümüzün katıldığı törende teslim edildi. Okulumuzun hem Beyaz Bayrak hem de Beslenme Dostu Okul sertifikasını almasında emeği geçen tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize, idarecilerimize, yardımcı personelimize  teşekkür ediyoruz..